22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSJU Craiova trece pe modul economic. Când se stinge lumina

SJU Craiova trece pe modul economic. Când se stinge lumina

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova trece pe modul economic la capitolul consum de energie. Conducerea unităţii sanitare a luat decizia reducerii numărului surselor de iluminat şi a cerut secţiilor şi compartimentelor din structura spitalului să oprească echipamentele electronice la terminarea programului.

Adresa internă, semnată de managerul Eugen Georgescu, a fost postată şi pe pagina de Facebook a SJU Craiova. Conform deciziei, utilizarea surselor suplimentare de încălzire de genul caloriferelor electrice sau aerotermelor este interzisă.

„În ceea ce priveşte criza energiei şi propunerile Comisiei Europene, pentru optimizarea consumului de energie şi, implicit, reducerea costurilor spitalului, începând cu data de 16.09.2022 se va proceda la reducerea numărului surselor de iluminat (atât în saloane, cât şi pe holuri). Pe această cale, vă solicităm ca la terminarea programului să nu lăsaţi conectate echipamentele electronice (calculatoare, imprimante etc).

SJU Craiova trece pe modul economic

De asemenea, este interzisă utilizarea de surse de încălzire suplimentare, cum ar fi: calorifer electric, aerotermă etc. În vederea eliminării consumatorilor de energie electrică, echipa tehnică a spitalului va efectua controale, drept pentru care vă rugăm să acordaţi accesul şi sprijinul necesar“, se arată în adresa conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS