13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorj: Accident rutier cu șase victime la Câmpu Mare

Gorj: Accident rutier cu șase victime la Câmpu Mare

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați, sâmbătă seară, cu privire la faptul că pe raza comunei Albeni s-ar fi produs un eveniment rutier, cu mai multe victime.

Din cercetările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că în timp ce un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, conducea un autovehicul, în care se afla și o tânără, de 24 de ani, din aceeași localitate, din direcția Albeni către Târgu Jiu, la intersecței DJ 675 Albeni cu DJ 661, în punctul Câmpu Mare, nu a respectat indicația semnului rutier STOP și a acroșat un autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Mangalia, județul Constanța, ce se deplasa pe DJ 661, din direcția Novaci către Târgu Cărbunești.

De asemenea, în autoturismul constănțeanului se mai aflau alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 și 53 de ani, din municipiul Galați, judetul Galați.

În urma impactului, a rezultat rănirea tuturor celor șase persoane implicate în eveniment, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauza s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS