10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPacient viu, declarat mort de către SCJU Craiova

Pacient viu, declarat mort de către SCJU Craiova

Caz șocant la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova. Familia unui pacient internat în unitatea medicală a fost informată că acesta a decedat. Însă, când a mers la morgă să recunoască bărbatul, a constatat că s-a produs o greșeală. Oamenii sunt bulversați, mai ales că se pregătiseră deja pentru înmormântare.

Este vorba despre un bărbat de 78 de ani din Cioroiași. Fiul său a declarat că familia a fost anunțată duminică dimineață despre decesul bărbatului și că au fost chemați la recunoaștere luni.

„Avea și brățară cu numele, de duminică până luni nu s-a uitat nimeni la brățara respectivului pacient? A venit preotul, a bătut clopotul două zile, au cântat gorniștii la poartă. Ce tratament i-a dat tatălui meu două zile dacă el era declarat mort?” a declarat fiul pacientului pentru România TV.

Pacientul este în prezent intubat la terapie intensivă.

Șefa secției de ATI și-a cerut scuze familiei și a declarat că a fost o eroare venită pe fondul suprasolicitării personalului. Aceasta spune că este o anchetă în curs și că se vor oferi informații suplimentare după încheierea acesteia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS