5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova. Rețea nouă de alimentare cu apă pe strada Câmpului

Craiova. Rețea nouă de alimentare cu apă pe strada Câmpului

Strada Câmpului din cartierul craiovean Rovine are rețea nouă de alimentare cu apă. Investiţia aparţine Companiei de Apă Oltenia (CAO), societatea care administrează reţelele de apă şi canalizare din judeţul Dolj.

După ce a introdus rețea nouă de alimentare cu apă pe strada Sărarilor, CAO a continuat lucrările din Rovine şi a schimbat reţeua şi pe strada Câmpului. „Din fonduri proprii a fost schimbată întreaga rețea de apă de pe strada Câmpului, care face legătura între strada Sărarilor, unde este rețea nouă de alimentare cu apă, și strada Elie Georgescu. Lucrarea a fost destul de complexă, fiind vorba despre înlocuirea a două conducte vechi, din oțel, DN 200 și DN 100, în lungime de 200 de metri, respectiv 180 de metri, care erau uzate. S-a introdus conducta nouă, din polietilenă, cu diametrul nominal de 160 mm, s-au montat vane noi de separație, armături și s-au înlocuit 10 branșamente“, a anunţat Compania de Apă.

Intervenția a necesitat întreruperea alimentării cu apă, fiind afectată o zonă destul de mare a orașului. „Tocmai de aceea, săpăturile și pregătirile necesare s-au făcut cu o zi înainte, pentru ca deranjul provocat utilizatorilor să fie cât se poate de mic. Mulțumim, din nou, utilizatorilor serviciilor Companiei de Apă pentru înțelegere și îi asigurăm că investiția are drept scop creșterea calității serviciilor oferite“, a mai precizat Compania de Apă Oltenia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS