11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânăr prins a treia oară conducând fără permis, reținut de Poliția Rutieră

Tânăr prins a treia oară conducând fără permis, reținut de Poliția Rutieră

Un tânăr de 21 de ani sin Caracal a fost reținut, ieri, de polițiști după ce a fost prins a treiea oară conducând fără permis.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Olt, în cursul zilei de ieri, polițiștii au oprit pentru control un tânăr de 21 de ani, din Caracal, judeţul Olt, care conducea un autoturism pe strada Amza Pelea, din Băileşti.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul ar mai fi condus un autoturism deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule în zilele de 27 martie şi 11 aprilie.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, cel în cauză a fost  reţinut pentru 24 de ore,  urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS