24.6 C
Craiova
vineri, 17 septembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalVIDEO / A aruncat gunoiul pe stradă, s-a trezit cu poliţiştii la poartă

VIDEO / A aruncat gunoiul pe stradă, s-a trezit cu poliţiştii la poartă

O femeie din Craiova a fost amendată după ce a aruncat gunoiul pe stradă. S-a întâmplat pe bulevardul Nicolae Romanescu, gestul femeii fiind surprins de o camere de supraveghere montată la un magazin din zonă.

Pe imaginile din data de 10 aprilie se vede cum această vine împreună cu un bărbat şi goleşte pe trotuar o roabă de gunoi, în timp ce bărbatul goleşte o pubelă. Totul se petrece în jurul orei 21.00, în mare viteză. Cei doi aruncă gunoiul pe trotuar şi se fac nevăzuţi. Pe baza imaginilor, femeia a fost depistată. Ea a fost amendată cu 2.000 de lei pentru gestul său şi pentru faptul că nu deținea contract la propria locuință cu un operator de salubritate, potrivit primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Edilul a fost cel care a publicat imaginile, pe pagina sa de Facebook. „Acțiunile de identificare a cetățenilor care aruncă gunoaie pe străzile Craiovei continuă! În urma sesizărilor primite de Poliția Locală, dar și cu sprijinul vecinilor din zonă, a fost identificată o femeie din Craiova – Mișu Ionela, în vârstă de 43 ani, care arunca deșeuri pe bulevardul Nicolae Romanescu. Aceasta a fost sancționată cu o amendă în valoare de 1000 lei, potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 107/2008 pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, dar și cu o altă amendă de 1.000 lei, pentru că nu deținea contract la propria locuință, cu operatorul autorizat.

Acțiunile de identificare a cetățenilor care aruncă gunoaie pe străzile Craiovei continuă!În urma sesizărilor primite de Poliția Locală, dar și cu sprijinul vecinilor din zonă, a fost identificată o femeie din Craiova – Mișu Ionela, în vârstă de 43 ani, care arunca deșeuri pe bulevardul Nicolae Romanescu.Aceasta a fost sancționată cu o amendă în valoare de 1000 lei, potrivit Hotărârii de Consiliu Local nr. 107/2008 pentru aruncarea gunoiului pe domeniul public, dar și cu o altă amendă de 1000 lei, pentru că nu deținea contract la propria locuință, cu operatorul autorizat.Persoana în cauză și membrii familiei sale au ridicat gunoiul de pe domeniul public și au primit termen de 48 ore pentru a intra în legalitate și a încheia contract cu operatorul de salubritate din Craiova. Ne dorim o comunitate curată și mulțumim tuturor craiovenilor care înțeleg să sprijine eforturile municipalității, de menținere a unui mediu sănătos și curat, spre beneficiul nostru, al tuturor.

Posted by Primaria Municipiului Craiova on Tuesday, April 13, 2021

Persoana în cauză și membrii familiei sale au ridicat gunoiul de pe domeniul public și au primit termen de 48 ore pentru a intra în legalitate și a încheia contract cu operatorul de salubritate din Craiova“, a scris pe Facebook Olguţa Vasilescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

FCU Craiova – FCSB / Adrian Mutu și Dragoș...

Nou promovata FCU Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora...

ȘTIRI GdS