13.9 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTineri din Dâmbovița, reținuți pentru lipsire de libertate și furt

Tineri din Dâmbovița, reținuți pentru lipsire de libertate și furt

O tânără, de 21 de ani, și un tânăr, de 26 de ani, din județul Teleorman, respectiv Dâmbovița, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și furt, au ajuns aseară în arestul IPJ Gorj.

Pe data de 27 februarie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani, din localitate, despre faptul că a fost contact telefonic de o femeie care dorea să achiziționeze un telefon mobil, pe care acesta îl postase pe un site de vânzări online, fapt pentru care tânărul s-a deplasat la un apartament de pe strada Victoriei, ocazie cu care femeia i-ar fi sustras telefonul mobil, după care l-ar fi închis pe tânăr, cu cheia în apartament, împotriva voinței sale, creându-i un prejudiciu de 5.400 lei.

„Polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, în persoana unui bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu care a declarat că o găzduia pe femeia respectivă, a cărei identitate nu o cunoaște, din seara precedentă, constatând faptul că aceasta i-ar fi sustras din apartament două televizoare, creându-i un prejudiciu de 5.100 lei, fiind ajutată de tânărul de 26 de ani. Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și conduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptelor. Cei doi se află sub măsura preventivă a arestului preventiv, dispusă de către Judecătoria Craiova, într-o altă cauză penală similară.”, potrivit IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS