-0.1 C
Craiova
joi, 9 decembrie, 2021
Știri de ultima orăLocalCinci bărbați, reținuți de polițiști în urma unui conflict spontan

Cinci bărbați, reținuți de polițiști în urma unui conflict spontan

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, încăierare, lovire sau alte violențe și distrugere, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În municipiul Drăgășani, în parcarea unei societăți comerciale, a avut loc, pe 23 decembrie, un conflict spontan între mai multe persoane. În urma acestuia a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 5 ani. De asemenea, tot în acest incident a fost distrusă și luneta unei autoutilitare.

Cinci bărbați ar fi participat la încăierare

În urma cercetărilor efectuate au fost identificați cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 37 de ani, care ar fi participat la încăierare.

În baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus, pe bază de ordonanță, reținerea pentru 24 de ore a celor cinci bărbați. Aceștia sunt încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi cei cinci o să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani în vederea dispunerii de măsuri legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:06:31

(VIDEO) Icoană semnată de părintele Arsenie Boca, vândută cu...

O icoană semnată de părintele Arsenie Boca a fost...

ȘTIRI GdS