24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajați ai CAO vor împăduri 5 hectare de teren în localitatea Breasta

Angajați ai CAO vor împăduri 5 hectare de teren în localitatea Breasta

Peste 20 de angajați ai Companiei de Apă Oltenia vor împăduri în această săptămână o suprafață de 5 hectare în localitatea Breasta. Activitatea face parte din Programul „Adoptă un copac”, derulat de ONG ViitorPlus. Asociația pentru dezvoltare durabilă, are drept scop creșterea suprafețelor împădurite din sudul țării și reabilitarea terenurilor degradate aflate în administrarea autorităților locale.

Protecția mediului înconjurător, sub toate formele, a reprezentat mereu o prioritate pentru Compania de Apă Oltenia. Pe lângă acțiunile pe care le defășoară în acest sens, Companiei a decis să se implice activ în viața comunității.

Angajați ai CAO vor împăduri 5 de teren în localitatea Breasta

Astfel peste 20 de angajați ai CAO au participat voluntar la o acțiune de împădurire în apropierea Craiovei, pe raza localității Breasta. Au muncit până la lăsarea întunericului, reușind să planteze puieți de stejar, ulm, frasin, corn, măceș și sălcioară pe o suprafață de aproximativ 1,5 hectare. Perimetrul pregătit pentru împădurire în această zonă este de 5 hectare, acțiunea continuând pe parcursul întregii săptămâni.

„Natura are nevoie permanentă de oameni dornici să facă bine, iar pentru rezultate vizibile este nevoie să ne implicăm cu toții. Pentru noi a fost cu adevărat o plăcere să participăm la o astfel de acțiune, întrucât este nevoie de implicare, este nevoie să creștem zonele verzi pentru a reduce poluarea, pentru că în acest fel asigurăm un viitor mai curat pentru generațiile următoare”, au spus reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

Angajați ai CAO au împădurit 5 hectare de teren în localitatea Breasta

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS