17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTermo începe probele la cald

Termo începe probele la cald

Termo începe probele la cald. În cursul acestei săptămâni Termo Craiova începe probele la cald. Furnizorul de căldură al oraşului anunţă că, în noaptea de 14 spre 15 octombrie 2020, ora 19, vor începe probele la cald pentru consumatorii de tip urban din Craiova.

Termo bagă agent termic pe reţele, aşa zisele probe la cald. Având în vedere prognoza meteo care anunţă temperaturi în scădere pentru zilele următoare.
Furnizarea continuă a agentului termic pentru încălzire va fi făcută abia în momentul în care temperaturile medii se vor încadra în limitele prevăzute de lege. Articolul nr.117 din H.G: nr. 425/20.07.1994, modificat prin H.G. nr.337/16.05.2018, spune că se furnizează căldură când se

„înregistrează, timp de 3 zile consecutiv, între orele 20.00-6.00, valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade celsius sau mai mici”.

Termo Craiova
Termo Craiova începe probele la cald

Termo începe probele la cald.Căldură pe timp de noapte

Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura în funcție de temperaturile exterioare. Pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Gheorghe Nedelescu, administrator special Termo
Gheorghe Nedelescu, administrator special Termo


„Din aceasă săptămână demarăm Termo începe probele la cald. Dacă temperaturile sunt scăzute vom continua să dăm căldură doar pe perioada de noapte. Cine nu vrea, mai ales asociaţiilede proprietari au posibilitatea să-şi oprească la nivelul fiecărui bloc. Vom da căldură la cămine, la spitale, şcoli, cămine de bătrâni dacă se menţin temperaturile scăzute. Cu siguranţă, vom începe să furnizăm căldură mai deverme la Spitalul „Victor Babeş”, care este un spital suport COVID”, a declarat pentru GdS, Gheorghe Nedelescu, administrator special Termo Craiova.

Încep probele la cald
Termo începe probele la cald

Termo începe probele la cald. Căldură la cerere

Termo Craiova SRL poate furniza căldură la cerere. Vizate sunt spitalele, şcolile, grădiniţele, căminele de bătrâni, precum şi celorlalte instituţii publice care solicită acest lucru.


„Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire, anunţă în scris acest lucru. Anunțul se face prin reprezentanţii legali, la registratura Termo Craiova din strada Mitropolit Firmilian nr.14 sau prin e-mail la adresa [email protected].
Dispeceratul Termo Craiova SRL şi echipele de intervenţie funcţionează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii Municipiului CRaiova au la dispoziţie numărul de telefon 0351 914, 24/24″, se arată într-un comunicat al Termo Craiova SRL.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS