11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPompierii doljeni au donat sânge

Pompierii doljeni au donat sânge

Pompieri doljeni au fost prezenți, astăzi, la sediul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Craiova pentru a dona sânge.

„Am reușit să ne mobilizăm, din nou, într-o misiune de asistență pentru cei care au nevoie de ajutor, manifestându-ne prețuirea și grija față de viața semenilor printr-o acțiune desfășurată dincolo de sarcinile profesionale”, au declarat reprezentanţi ai pompierilor doljeni.

Acest demers nu este primul de acest fel, personalul unităţii şi subunităţilor inspectoratului dau mai desfăşurat și alte acţiuni similar în trecut. Gestul umanitar al pompierilor doljeni vine în continuarea campaniei naţionale de solidaritate socială “Salvatorii donează pentru viață”, constând în donarea de sânge pentru semenii noştri aflaţi în suferinţă.

„În contextul lipsei de sânge cu care se confruntă adeseori spitalele din ţară, îi invităm pe toţi cetăţenii din judeţul nostru care doresc să se implice să se prezinte la centrul de transfuzie pentru a dona sânge”, au mai declarat reprezentanţi ai pompierilor doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS