9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalIon Prioteasa, tot în carantină. A ratat şedinţa CJ Dolj

Ion Prioteasa, tot în carantină. A ratat şedinţa CJ Dolj

Ion Prioteasa este tot în carantină, deşi au trecut mai mult de 14 zile de când a fost depistat cu noul coronavirus. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dolj ar fi scăpat de infecţia cu Covid-19, însă a evitat să participe la şedinţa ordinară de astăzi a CJ. Asta cu toate că îşi anunţase prezenţa la eveniment.

Ultimul test de Covid-19, efectuat la sfârşitul săptămânii trecute, ar fi ieşit neconcludent, motiv pentru care Prioteasa şi-a amânat pentru câteva zile revenirea în activitate. Şedinţa CJ Dolj de astăzi a fost condusă de vicepreşedintele Cosmin Vasile, actualul candidat al PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Cosmin Vasile a anunţat, în plen, că Ion Prioteasa se simte bine, dar că va mai sta două zile în izolare, înainte de a se întoarce la muncă. „Domnul preşedinte va mai sta două zile în izolare, dar va fi cu noi la şedinţa ordinară de luna viitoare, ultima din actualul mandat al Consiliului Judeţean. O să ne vedem mai devreme în septembrie, în prima jumătate a lunii“, a anunţat „vicele“ Cosmin Vasile.

Ion Prioteasa, tot în carantină din data de 16 august

Reamintim că preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, a fost depistat cu noul coronavirus în data de 14 august, în aceeaşi zi fiind şi internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Pentru că era asimptomatic şi nu a avut nevoie de tratament, Prioteasa a fost externat după 48 de ore, iar din data de 16 august a intrat în carantină la domiciliu.

„Nu am primit niciun fel de tratament în spital, pentru ca nu am avut niciun simptom. Daca așa se manifestă boala, pentru mine este un lucru bun, având în vedere că eu sufăr şi de alte afecţiuni”, afirma președintele CJ Dolj, după externarea din spital.

Ion Prioteasa trebuia să stea în următoarele 12 zile după externare în izolare la domiciliu, potrivit legistaţiei în vigoare. Dacă ultimul test de Covid-19 ar fi ieşit negativ, el s-ar fi întors la lucru. A preferat însă să mai stea câteva zile în carantină, cu toate că a depăşit perioada legală de izolare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS