12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAcoperişurile mai multor blocuri, spulberate de vânt. Două maşini avariate

Acoperişurile mai multor blocuri, spulberate de vânt. Două maşini avariate

-

Acoperişurile mai multor blocuri din Craiova au fost spulberate în această dimineaţă de vântul puternic. De asemenea, două maşini au fost avariate.

S-a întâmplat în cartierul 1 Mai, în cartierul Valea Roşie, Sărari şi în Brazda lui Novac. Este vorba de acoperişul blocului I28, situat pe strada Dr. Ştefan Berceanu din cartierul 1 Mai, care în această dimineaţă a fost luat de vântul puternic şi doborât în parcarea din faţa blocului. Alte acoperişuri au fost desprinse de pe un alt bloc, în zona Ciupercă, şi de pe un altul situat pe strada Dr. Victor Gomoiu.

Acoperiş spulberat de vânt în cartierul 1 Mai

Două autoturisme distruse de un acoperiş doborât de vânt

Un alt acoperiş doborât de vânt a fost la blocul S10, din cartierul Valea Roşie.

Aici, situaţia este mult mai gravă, pentru că acoperişul s-a prăbuşit pe două autoturisme aflate în faţa blocului. Acestea, un Volkswagen şi un Opel au fost distruse parţial.

Din cele spuse de reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, din care fac parte blocurile, acoperişurile au fost construite fără autorizaţii.

Acoperiş căzut pe două autoturisme, în Valea Roşie

Pompierii au intervenit pentru îndepărtarea acoperişurilor

În toate aceste cazuri au intervenit pompierii, pentru a degaja elementele din acoperişurile căzute.

Acoperiş doborât de vânt pe două autoturisme, în Valea Roşie
Acoperiş doborât de vânt pe două autoturisme, în Valea Roşie


Pâna în acest moment, în urma codului portocaliu de vânt valabil între orele 11.00- 18.00, la nivelul județului Dolj s-a acționat în municipiul Craiova astfel:

pe strada Dr. St. Berceanu, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unui bloc, a intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova cu o autospecială,

strada H. Coanda, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unui bloc, a intervenit Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova cu o autospecială.

strada Dr. V. Gomoiu, pentru îndepărtarea unor elemente din acoperișul unui bloc, a intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova cu o autospecială.

pe strada Rovinari, pentru îndepărtarea unui acoperiş căzut peste două autoturisme, fără victime, intervine Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova cu o autospecială,

Craiova, cartier Brazda lui Novac, acoperiș desprins de pe bloc, intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova; cartier 1 Mai, zona Ciupercă, bucăți de tablă desprinse de pe acoperiș, intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova,

a precizat Tania Vâlceanu, purtător de cuvân ISU Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Sparanghelul elimină excesul de sare şi ajută în sarcină

Sparanghelul este un superaliment în adevăratul sens al cuvântului....

ȘTIRI GdS