10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriFord Craiova exportă primele mașini Puma chiar de Ziua Națională a României

Ford Craiova exportă primele mașini Puma chiar de Ziua Națională a României

De Ziua Națională a României, Ford a încărcat primul tren cu unități Ford Puma destinate clienților noului model produs la Craiova, anunță directorul fabricii.

“Primul tren – pe care sunt transportate aproape 300 de maşini – a fost încărcat deja cu destinația Flushing, Olanda. Ulterior, acestea vor fi transportate pe vapor către Marea Britanie. Suntem foarte bucuroși că lansarea noului model se desfăşoară conform planului. Echipa de lansare a lui Ford Puma, echipa Ford Craiova şi furnizorii noştri au făcut o treabă excelentă”, a declarat Ian Pearson, președintele Ford România și directorul fabricii Ford Craiova printr-un comunicat de presă.

Mașinile sunt transportate, cu un tren vopsit în culorile tricolorolului României.

Pe măsură ce producția avansează, Ford va continua să trimită unități ale modelului Puma în toate țările din Uniunea Europeană, pentru a sprijini lansarea comercială care va demara în ianuarie, mai soun reprezentanții fabricii.

Ford a început producția noului SUV Puma în luna octombrie 2019. Pentru lansarea acestui nou model, compania a investit 200 de milioane de euro și a finalizat în acest an procesul de recrutare a aproximativ 1700 de noi angajați: operatori de bază și personal calificat.

Totodată, pentru a răspunde cererii crescute de pe piața europeană, Ford a introdus al treilea schimb la Fabrica de Vehicule din Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS