6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljLara promite că va concerta în Craiova la anul. Opera nu o mai crede

Lara promite că va concerta în Craiova la anul. Opera nu o mai crede

Lara Fabian a anunţat pe pagina sa de Facebook că a reprogramat spectacolul de la Craiova pe data de 2 februarie 2020. În urma acestei postări reprezentanţii Operei Române din Craiova susţin că nu pot confirma anunţul făcut de cântăreaţă, deoarece nu au primit niciun răspuns oficial din partea reprezentantului artistei.

Lara Fabian mulţumeşte fanilor pe pagina de socializare pentru toate mesajele şi cuvintele frumoase pe care le-a primit şi anunţă publicul craiovean că va concerta pe data de 2 februarie 2020.

Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele primite şi cuvintele frumoase…Iată informaţiile despre concertele amânate din această săptămână:
Craiova a fost reprogramată pe data de 2 februarie 2020.
Bucureşti 3 februarie( datorită disponibilităţii acum va fi un singur spectacol, aşa că vă rog contactaţi Eventim pentru a vă schimba biletele până pe data de 10 ianuarie)
Din nou, scuze pentru neplăcerile create şi abia aştept să vă văd pe toţi la concert
Cu dragoste

Reprezentanţii Operei Române Craiova nu pot confirma anunțul făcut de Lara Fabian așteptând ca până la 1 decembrie 2019 să primească un răspuns oficial din partea reprezentantului artistei. Aceştia susţin că experiența din 17 noiembrie îi responsabilizează o dată în plus în ceea ce privește gestionarea și soluționarea acestei situații.

Opera Română Craiova nu poate confirma anunțul făcut de Lara Fabian în rețelele de socializare, referitor la reprogramarea spectacolului de la Craiova în data de 2 februarie 2020.
În acest moment așteptăm ca până la 1 decembrie 2019 să primim un răspuns oficial din partea reprezentantului artistei.
Experiența din 17 noiembrie ne responsabilizează o dată în plus în ceea ce privește gestionarea și soluționarea acestei situații.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS