27.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Lara promite că va concerta în Craiova la anul. Opera nu o mai crede

Lara promite că va concerta în Craiova la anul. Opera nu o mai crede

Lara Fabian a anunţat pe pagina sa de Facebook că a reprogramat spectacolul de la Craiova pe data de 2 februarie 2020. În urma acestei postări reprezentanţii Operei Române din Craiova susţin că nu pot confirma anunţul făcut de cântăreaţă, deoarece nu au primit niciun răspuns oficial din partea reprezentantului artistei.

Lara Fabian mulţumeşte fanilor pe pagina de socializare pentru toate mesajele şi cuvintele frumoase pe care le-a primit şi anunţă publicul craiovean că va concerta pe data de 2 februarie 2020.

Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele primite şi cuvintele frumoase…Iată informaţiile despre concertele amânate din această săptămână:
Craiova a fost reprogramată pe data de 2 februarie 2020.
Bucureşti 3 februarie( datorită disponibilităţii acum va fi un singur spectacol, aşa că vă rog contactaţi Eventim pentru a vă schimba biletele până pe data de 10 ianuarie)
Din nou, scuze pentru neplăcerile create şi abia aştept să vă văd pe toţi la concert
Cu dragoste

Reprezentanţii Operei Române Craiova nu pot confirma anunțul făcut de Lara Fabian așteptând ca până la 1 decembrie 2019 să primească un răspuns oficial din partea reprezentantului artistei. Aceştia susţin că experiența din 17 noiembrie îi responsabilizează o dată în plus în ceea ce privește gestionarea și soluționarea acestei situații.

Opera Română Craiova nu poate confirma anunțul făcut de Lara Fabian în rețelele de socializare, referitor la reprogramarea spectacolului de la Craiova în data de 2 februarie 2020.
În acest moment așteptăm ca până la 1 decembrie 2019 să primim un răspuns oficial din partea reprezentantului artistei.
Experiența din 17 noiembrie ne responsabilizează o dată în plus în ceea ce privește gestionarea și soluționarea acestei situații.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O mie de saci cu peturi, scoși din lacul...

Peste o mie de peturi și alte...

ȘTIRI GdS

O mie de saci cu peturi, scoși din lacul...

Peste o mie de peturi și alte deșeuri au fost scoși sâmbătă din lacul de acumulare de la Vădeni, din Târgu-Jiu.

Senatul amână legea privind carantina și izolarea

Senatorii amână o decizie în privința proiectului de lege privind carantina și izolarea, inițiat de guvern și adoptat cu modificări de deputați....

O femeie din Craiova, la un pas de moarte

Un bărbat de 76 de ani a murit după ce a fost lovit cu mașina de un tanar de 19 ani, din...

Bundesliga va debuta la jumătatea lunii septembrie

Noua ediţie a Bundesligii va debuta pe 18 septembrie 2020 şi se va încheia pe 22 mai 2021, potrivit calendarului publicat vineri...

MotoGP: A fost anulat Marele Premiu al Americilor

Marele Premiu al Americilor la MotoGP a fost anulat oficial. Anunțul a fost făcut vineri de către Federaţia Internaţională de Motociclism.

Orban: Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00.

Cluburile ar putea fi închise după ora 22.00 dacă nu se respectă regulile de protecție sanitară, a declarat sâmbătă, premierul Ludovic Orban,...