16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjO gorjeancă, de 55 de ani, a fost ucisă în Italia

O gorjeancă, de 55 de ani, a fost ucisă în Italia

O gorjeancă, în vârstă de 55 de ani, din Curtișoara, orașul Bumbești-Jiu, a fost împușcată de vecinul ei, un italian, în vârstă de 69 de ani. Femeia din Gorj se afla de mai mulți ani la muncă în Italia, în localitatea italiană Cerignola din provincia Foggia.

Potrivit presei locale din Peninsulă, citatăă de rotalianul.ro, Luminița Borcan locuia într-o casă situată în zona agricolă „Posta Aucello”, în afara localității Cerignola. Femeia a mers de dimineață în vizită la casa vecină, deținută de doi soți italieni, Francesco Ciuffreda – 69 de ani și Giuseppina Pantone – 65 de ani.

Conform acelorași surse, cele două femei erau prietene, iar miercuri dimineață gorjeanca se afla în casa vecinei sale când, din motive necunoscute încă, a fost împușcată mortal de soțul acesteia, Francesco. Bărbatul și-a împușcat de asemenea și soția care a rămas grav rănită, dar nu a decedat, apoi și-a luat viața. Se presupune că femeia, de 55 de ani, din Gorj, ar fi sărit să își apere vecina și a căzut victimă intențiilor bătrânului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS