5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBilete de tratament pentru pensionari

Bilete de tratament pentru pensionari

Pensionarii care nu au reușit să obțină în acest an un bilet de tratament, deși au depus o cerere la Casa Județeană de Pensii Olt, au acum ocazia să meargă la tratament. Instituția a anunțat că au rămas disponibile de 49 bilete de tratament, din Seria 16 – 2019, care au fost repartizate, dar nu au mai fost achiziționate de cei care le obținuseră.

Inconvenientul este că data de prezentare în stațiune este 5-9 noiembrie 2019, însă pensionarii care au așteptat ocazia să poată merge la tratament și nu au fost până acum repartizați își pot încerca norocul. Sunt disponibile bilete inclusiv în stațiuni intens solicitate de pensionarii din Olt, ca Felix, Techirghiol sau Mangalia.


Iată lista completă a biletelor disponibile: 4 bilete în stațiunea Amara, 8 – Bala, 2 – Eforie Nord, 9 – Felix; 3 – Mangalia, 10 – Pucioasa, 2 – Sovata, 1 – Slănic Moldova, 1 – Slănic Prahova, 3 – Techirghiol, 1 – Vatra Dornei, 2 – Geoagiu, 3 – Neptun.
Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt, începând cu data de 30 octombrie 2019, între orele 8.00-16.30.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS