Acasă Local Gorj Ministrul Agriculturii, primit cu pâine, sare și tocan de oaie pe Transalpina

Ministrul Agriculturii, primit cu pâine, sare și tocan de oaie pe Transalpina

-

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost primit astăzi cu pâine, sare și tocan de oaie pe Transalpina. Petre Daea a fost invitat de autorități să înmâneze Mariei Băbu, deținătoarea unei stâne în zona Rânca, lângă Transalpina, Atestatul privind recunoașterea tocanului de oaie ca produs traditional. Ministrul Agriculturii a spus că în România sunt 742 de atestate de produs tradițional. Sunt însă cinci județe în care care nu a fost emis niciun atestat de produs tradițional. Petre Daea a fost însoțit în vizita pe Transalpina de Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. Un producător depinde de Italia

Cum se descurcă un antreprenor din Dolj, care are 70 de salariați, iar activitatea sa depinde, în foarte mare măsură, de furnizori și clienți din Italia. „Salariile trebuie plătite. Mie nu îmi place să stau cu mâna întinsă la stat!“, spune antreprenorul care produce încălțăminte la Segarcea, pentru un brand internațional, cu sediul în Italia.

COVID-19. Marea provocare a spitalelor vechi: circuitele pentru pacienți

În lupta împotriva răspândirii COVID-19, cele mai mari probleme cu care se confruntă spitalele sunt protejarea pacienților infectați de cei neinfectați și protejarea cadrelor medicale....