13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Acasă Local Tânăr urmărit internaţional pentru trafic de droguri, prins la Caracal

Tânăr urmărit internaţional pentru trafic de droguri, prins la Caracal

0
Tânăr urmărit internaţional pentru trafic de droguri, prins la Caracal

Un tânăr urmărit național și internațional, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor a fost prins de polițiștii SCCO Olt. Acesta a fost arestat preventiv.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, pe 3 iunie. În urma acesteia au depistat trei persoane, de 22, 27 și 65 de ani, în timp ce ridicau două colete din Caracal.  

Droguri găsite în maşină


În interiorul autoturismului folosit pentru a ridica cele două colete au fost descoperite 17 pliculețe. Acestea erau din material plastic transparent şi conțineau fragmente vegetale uscate de culoare verde. De asemenea, au găsit 5 pachețele cu rezină de cannabis, o țigaretă ce conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde. Poliţiştii au mai descoperit 5 telefoane mobile și un cântar electronic.
Totodată, polițiștii au efectuat 3 percheziții domiciliare pe raza municipiului Caracal. În urma cărora a fost ridicat un plic din material plastic transparent ce conținea material vegetal uscat de culoare verde oliv.

Tănărul de 27 de ani, arestat preventiv

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că bărbatul, de 27 de ani, din Caransebeș, județul Caraș Severin, este urmărit național și internațional, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor.

Cei trei bărbaţi au fost escortaţi de către polițiștii, fiind predaţi Direcției de Combatere a Criminalității Organizate. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Română. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru trafic internațional de droguri.