20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânărul care şi-a ucis concubina de 72 de ani, trimis în judecată

Tânărul care şi-a ucis concubina de 72 de ani, trimis în judecată

.Acesta este în arest preventiv şi este acuzat de săvârşirea infracțiunilor de omor şi evadare.
Procurorii au reținut că, pe 12 mai, în jurul orelor 04.30, inculpatul s-a deplasat la locuinţa victimei, iar din cauza unor neînţelegeri a lovit-o în zona inimii cu un cuţit. Din cauza rănilor grave, femeia a murit.

Pe 13 mai, în jurul orelor 13.00, în timp ce era condus de la sediul Parchetului către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea, a fugit de sub escorta poliţiştilor. După ce a parcurs în fugă aproximativ 30 metri,evadând, inculpatul a fost imobilizat şi introdus în arestul IPJ Vâlcea. Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Vâlcea.

Filmul omorului

Vă reamintim că un bărbat de 32 de ani din comuna Lădeşti a fost reţinut pe 12 mai, după ce şi-a omorât concubina, de 72 de ani. Potrivit IPJ Vâlcea, vecinul căruia bărbatul i-ar fi destăinuit fapta a fost cel care a anunţat poliţia.

Poliţiştii au stabilit că în noaptea de 11 spre 12 mai, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi, bărbatul şi-a înjunghiat mortal iubita.

„Poliţiştii au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 12 mai, de un bărbat din comuna Lădeşti cu privire la faptul că vecinul acestuia ar fi afirmat că şi-a înjunghiat concubina în noaptea de 11 spre 12 mai. Poliţiştii s-au deplasat imediat la locuinţa indicată, în interiorul căreia a fost descoperit cadavrul unei femei de 72 de ani. Totodată, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe bărbatul bănuit de comiterea faptei. În fapt, acesta ar fi pătruns în interiorul locuinţei concubinei sale de 72 de ani, tot din comuna Lădeşti, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri acesta i-ar fi aplicat lovituri în zona pieptului cu un obiect tăietor-înţepător (cel mai probabil un cuţit), care i-au cauzat răni incompatibile cu viaţa“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS