Acasă Local Olt: A găsit un portofel şi l-a predat poliţiei

Olt: A găsit un portofel şi l-a predat poliţiei

-

Un bărbat a găsit un portofel şi l-a predat poliţiei orașului Drăgănești-Olt. În această dimineață, administratorul unei piețe din oraș a fost abordat de o persoană, care i-a predat un portofel găsit. Bărbatul a apelat la sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Drăgăneşti-Olt, în speranța că aceștia vor găsi proprietarul.

Polițiștii au identificat proprietara acestuia, o femeie, de 50 de ani, căreia i s-a înmânat bunul pierdut. Femeia a spus că pe 1 iunie a pierdut portofelul în care se găseau două carduri bancare, doi cercei din aur, 803 lei, 50 euro în bancnote și 16 euro în monede. De asemenea, a mai spus că nu spera să își mai recupereze aceste bunuri. Femeia le-a mulțumit polițiștilor pentru bucuria făcută, fiind plăcut surprinsă că există cetățeni model. Totodată, IPJ Olt mulțumește persoanei care a găsit portofelul și celei care apelat la sprijinul polițiștilor. Cu toții dând dovadă de spirit civic.

Caz similar, la Craiova

Un caz asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut, la Craiova. Un bărbat a găsit un portofel în care se aflau 835 de euro, pe care l-a predat poliţiei. El a declarat că a găsit portmoneul în parcarea unui magazin, pe Calea Severinului. Portofelul aparţinea unui bărbat din Bălceşti, judeţul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Căutaţi compania altor oameni şi sunteţi dependent de atenţia lor. Dacă nu primiţi sprijin şi confirmări din partea partenerului sau a...