13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: A găsit un portofel şi l-a predat poliţiei

Olt: A găsit un portofel şi l-a predat poliţiei

Un bărbat a găsit un portofel şi l-a predat poliţiei orașului Drăgănești-Olt. În această dimineață, administratorul unei piețe din oraș a fost abordat de o persoană, care i-a predat un portofel găsit. Bărbatul a apelat la sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției orașului Drăgăneşti-Olt, în speranța că aceștia vor găsi proprietarul.

Polițiștii au identificat proprietara acestuia, o femeie, de 50 de ani, căreia i s-a înmânat bunul pierdut. Femeia a spus că pe 1 iunie a pierdut portofelul în care se găseau două carduri bancare, doi cercei din aur, 803 lei, 50 euro în bancnote și 16 euro în monede. De asemenea, a mai spus că nu spera să își mai recupereze aceste bunuri. Femeia le-a mulțumit polițiștilor pentru bucuria făcută, fiind plăcut surprinsă că există cetățeni model. Totodată, IPJ Olt mulțumește persoanei care a găsit portofelul și celei care apelat la sprijinul polițiștilor. Cu toții dând dovadă de spirit civic.

Caz similar, la Craiova

Un caz asemănător a avut loc în luna decembrie a anului trecut, la Craiova. Un bărbat a găsit un portofel în care se aflau 835 de euro, pe care l-a predat poliţiei. El a declarat că a găsit portmoneul în parcarea unui magazin, pe Calea Severinului. Portofelul aparţinea unui bărbat din Bălceşti, judeţul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS