Acasă Local Dolj Maşini avariate de copacii rupţi sub greutatea zăpezii

Maşini avariate de copacii rupţi sub greutatea zăpezii

-

Pompierii doljeni şi angajaţii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova au intervenit, începând de duminică seară, pentru degajarea mai multor copaci rupţi. Din fericire, nu a fost nicio persoană rănită, însă au fost avariate mai multe autoturisme şi o conductă de gaze.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, primul apel a venit duminică seară, în jurul orei 20.00, când o persoană a sesizat faptul că un copac a căzut peste două autoturisme care erau parcate pe strada Pandurilor din municipiu.
Câteva ore mai târziu, la ora 2.00, pompierii doljeni au fost chemaţi pentru ridicarea unui copac căzut pe carosabil, pe strada Ştefan Fălcoianu.
La ora 2.30, pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac care a căzut pe un autoturism şi o ţeavă de gaze, pe strada Vântului. La intervenţie a fost prezentă şi o echipă a Distrigaz Sud Reţele.

Dacă în cursul nopţii la aceste evenimente au intervenit pompierii doljeni, ieri-dimineaţă angajaţii RAADPFL au mers să taie copacii căzuţi

Către dimineaţă, la ora 5.30, pompierii au intervenit din nou, de data aceasta pentru ridicarea unui copac care a căzut pe un autoturism parcat pe strada 22 Decembrie.
Problemele nu s-au terminat odată cu venirea dimineţii, când au început să intervină angajaţii RAADPFL Craiova. Aceştia au fost chemaţi să taie şi să ridice copacii căzuţi pe mai multe autoturisme, în cartierul Brazda lui Novac.
De asemenea, mai mulţi cititori GdS au sesizat faptul că au fost mai multe incidente de acest fel. Astfel, un autoturism a fost avariat de un copac căzut în parcarea magazinului Mercur. Alte două autoturisme au fost avariate de un copac căzut pe strada Elena Farago, iar un altul pe Nicolae Titulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

AUDIO / Emil Săndoi, la Repriza de Sud

Fostul mare fundaş al Ştiinţei şi antrenor al Universităţii Craiova, Emil Săndoi, a fost prezent în această seară în studioul Radio Sud...

SCM Craiova îşi joacă şansele în Cupa EHF

Echipa feminină de handbal SCM Craiova va disputa, în acest weekend, duelurile cu formaţia norvegiană Tertnes, din turul doi preliminar al Cupei...