3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrei minori, prinşi de jandarmi după ce au spart o maşină

Trei minori, prinşi de jandarmi după ce au spart o maşină

Cei trei suspecţi minori au fost prinşi de jandarmi după ce au spart un autoturism şi au sustras mai multe bunuri

Jandarmii doljeni au prins, duminică dimineaţă, în jurul orei 5, trei minori care tocmai spărseseră un autoturism parcat în apropierea Judecătoriei Craiova.
„În jurul orei 5,15, jandarmii au observat lângă un autoturism staţionat într-o zonă retrasă un tânăr care, la vederea jandarmilor, a părăsit imediat zona. Când s-au apropiat, jandarmii au observat că geamul lateral stânga al unui autoturism era spart, iar tânărul, care era însoţit de alţi doi tineri, a fugit de la faţa locului, ei având asupra lor mai multe plase, pe care ulterior le-au abandonat“, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj.
Jandarmii au reuşit să-i prindă pe suspecţi, care au fost identificaţi ca fiind trei minori de 11, 15 şi 17 ani, toţi din Craiova. Oamenii legii au stabilit că cei trei au spart geamul autoturismului cu o piatră şi au sustras mai multe bunuri lăsate la vedere de proprietarul maşinii. Cei trei tineri au fost duşi la Secţia 1 Poliţie şi au fost predaţi poliţiştilor împreună cu actele de sesizare întocmite. Jandarmii doljeni au mai explicat că bunurile sustrase au fost recuperate şi au fost restituite părţii vătămate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS