8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljA dus la poliţie un portofel plin cu bani

A dus la poliţie un portofel plin cu bani

Bărbatul de 30 de ani a găsit la poliţie portofelul pe care îl pierduse cu puţin timp înainte

O femeie, de 63 de ani, din Craiova, a fost felicitată de conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj după ce a dus la poliţie un portofel în care se aflau sumele de 650 de euro şi 1.000 de lei, dar şi documentele celui care îl pierduse.
Potrivit oamenilor legii, în cursul zilei de sâmbătă, la Secţia 2 Poliţie s-a prezentat Maria Badea, de 63 de ani, din municipiu, care a predat un portofel pe care îl găsise pe stradă. Între timp, cel care şi-a pierdut portofelul, un doljean de 30 de ani, a sunat la poliţie şi a reuşit să îşi recupereze banii şi actele.
„La sediul Secției 2 Poliție Craiova s-a prezentat o femeie, de 63 ani, din Craiova, care a predat un portofel cu acte, 650 de euro și 1.000 de lei, precizând că l-a găsit la intersecția Căii Unirii cu bulevardul 1 Mai. La scurt timp, posesorul portofelului, un bărbat de 30 ani, din comuna Amărăștii de Jos, sat Ocolna, a sesizat telefonic faptul că a pierdut portofelul cu acte și bani în zona intersecției respective. Bărbatul s-a prezentat la sediul secției, unde i-a fost predat portofelul cu actele personale și banii, precizând că nu îi lipsește nimic“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.
Aceştia din urmă au mai explicat că femeia de 63 de ani a fost felicitată pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS