Acasă Local Gorj Probleme cu tichetele de masă pe card magnetic la CE

Probleme cu tichetele de masă pe card magnetic la CE

-

Minerii şi energeticienii din Complexul Energetic Oltenia vor pierde tichetele de masă pe suport magnetic dacă nu le vor consuma până la finalul acestui an. Şefii colosului energetic le transmit angajaţilor că tichetele de masă de pe card sunt valabile doar până la finalul acestui an. Prin urmare, acestea trebuie să fie folosite în totalitate pentru a nu se pierde. Cardul va rămâne valabil şi anul viitor. Pe acesta vor fi încărcate tichetele de masă valabile în 2019. Există angajaţi care, din diferite motive, nu şi-au consumat tichetele de masă de pe cardurile magnetice.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.