Acasă Local Gorj Campanie de donare de sânge de Sărbători

Campanie de donare de sânge de Sărbători

-

Afişul Campaniei de donare de sânge

O campanie de donare de sânge se va desfăşura la nivelul judeţului Gorj în perioada 10 – 12 decembrie, între orele 7.30 – 11.00. „În spiritul Sărbătorilor, Asociația Hoinari în Sălbăticie organizează o campanie de donare de sânge. Rugăm toți gorjenii să facă un gest de omenie de care depind viețile celor care necesită transfuzii sanguine. În urma acestei campanii sperăm că puteți să donați Asociației Hoinari în Sălbăticie bonurile de masă ce se vor oferi în schimbul donării ca să putem să ajutăm copiii sărmani din județ. Vă mulțumim pentru sprijin. Donează sânge! Dă o șansă vieții!“, potrivit unui comnicat al Asociaţiei Hoinari în Sălbăticie.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.