Acasă Local Dolj Focuri de armă pe DN 65

Focuri de armă pe DN 65

-

Poliţiştii doljeni au tras două focuri de armă pentru prinderea a două persoane, suspectate că au sustras o autoutilitară din localitatea Bolintin Vale, judeţul Ilfov. Incidentul s-a petrecut joi, în jurul prânzului, pe DN 65, iar oamenii legii au reuşit să pună mâna numai pe unul dintre suspecţi, un minor de 17 ani, din Bolintin Vale.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, joi dimineaţă, poliţiştii din Pielești au fost anunţaţi de colegii lor din Ilfov despre faptul că o autoutilitară Iveco, care a fost sustrasă din Bolintin Vale, judeţul Ilfov, se îndreaptă spre judeţul Dolj, pe DN 65.
Poliţiştii din Ilfov au ştiut exact unde se află autovehiculul furat pentru că acesta era dotat cu un sistem de urmărire prin GPS, aşa că autoutilitara a fost blocată de agenţii din Pieleşti pe DN 65. În final, deşi au folosit armamentul din dotare, oamenii legii au reuşit să prindă numai unul din cei doi suspecţi.
„Autoutilitara a fost blocată în trafic de poliţişti, pe DN 65, moment în care doi dintre pasageri au fugit, pornindu-se în urmărirea acestora pe câmp. După ce au efectuat somaţiile legale, precum şi două focuri de armă în plan vertical, poliţiştii au imobilizat un băiat de 17 ani, din Bolintin Vale, cel de-al doilea fiind identificat în persoana unui tânăr de 20 de ani, din acelaşi oraş. Întrucât cel care se afla la volanul autoutilitarei s-a pus din nou în mişcare, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cel în cauză oprind vehiculul după aproximativ 1 km. Urmărirea a continuat pe câmp, fiind executat un foc de armă în plan vertical, fără a se reuşi prinderea persoanei în cauză“, au precizat poliţiştii doljeni.
În autoutilitara abandonată de suspecţi, poliţiştii doljeni au găsit mai multe bunuri furate. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai explicat că „sunt desfăşurate activităţi în vederea depistării şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate“.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.