22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Gorj Brad de 18 metri pentru Târgu Jiu

Brad de 18 metri pentru Târgu Jiu

-

Municipiul Târgu Jiu va beneficia de un brad de Crăciun înalt de 18 metri. Bradul va fi unul natural. Acesta va fi adus din comuna Peştişani. În zilele următoare, bradul va fi tăiat şi adus la Târgu Jiu, în centrul oraşului, unde va fi montat şi împodobit pentru a fi gata de 1 Decembrie. Atunci este programată punerea în funcţiune a iluminatului festiv. Va avea loc şi un spectacol susţinut de Inna. Vechiul brad, alcătuit doar din instalaţii luminoase, va fi montat în altă zonă din municipiul Târgu Jiu. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, nu a mai dorit să monteze bradul respectiv din cauză că vechea administraţie a cheltuit pe acesta suma de 100.000 de euro.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.