11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUcis pe trecerea de pietoni

Ucis pe trecerea de pietoni

Tânărul de 30 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit în plin de autoturismul BMW

Un craiovean de 30 de ani şi-a pierdut viaţa vineri seara, după ce a fost lovit de un autoturism BMW în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Calea Bucureşti, în zona Electroputere Mall.
Potrivit poliţiştilor doljeni, un tânăr de 24 de ani, din Craiova, care conducea un BMW pe Calea Bucureşti, a accidentat mortal un bărbat de 30 de ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanţă, însă medicii nu au reuşit să salveze viaţa tânărului de 30 de ani.
Oamenii legii au stabilit că tânărul de 24 de ani nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan şi au precizat că pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
Un accident asemănător a avut loc şi vineri, în jurul prânzului, la intersecția bulevardului Dacia cu strada Nicolae Vulovici. În acest caz, poliţiştii doljeni au stabilit că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Giubega, care conducea un autoturism
Volkswagen Golf, a accidentat un bărbat de 40 de ani, care se afla pe trecerea de pietoni. Din fericire, pietonul nu a suferit leziuni care să îi pună viaţa în pericol. Şi în acest caz, oamenii legii au constatat că şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Pe numele tânărului de 22 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS