Se acordă vouchere în funcţie de greutatea deşeurilor

Consiliul Județean Gorj, Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj și Asociația Environ organizează o campanie de colectare DEE (frigidere, mașini de spălat, televizoare, calculatoare, cuptoare cu microunde, telefoane mobile etc.), care se va derula în perioada 22-23 noiembrie, în intervalul orar 10.00-15.00, în municipiul Târgu Jiu. Persoanele interesate se pot programa la numerele de telefon 031/827.0000, 0253/216.132 sau la adresele de email: [email protected] sau [email protected], în intervalul 7-22 noiembrie 2018, zilnic, între orele 8.00-16.30, fiind necesare următoarele precizări: tipul de aparatură la care se renunță, zona de domiciliu, numărul de telefon pentru contactare în zilele desfășurării campaniei, sau se pot încrie direct pe listele de colectare ce se fac la cortul care va fi instalat în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu pe toată durata campaniei.
Participanții la această campanie vor primi tichete valorice în schimbul echipamentelor electrice și electronice colectate (10 lei/tichet valoric; valoarea totală se calculează în funcție de greutatea aparaturii aduse).

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.