Acasă Local Gorj Poliţia Locală anchetează cine a împrăştiat pliante denigratoare la adresa...

Poliţia Locală anchetează cine a împrăştiat pliante denigratoare la adresa primăriei

-

Poliţia Locală va verifica în aceste zile cine a împrăştiat pliantele în care sunt transmise mesaje cu un conţinut denigrator la adresa Primăriei Târgu Jiu referitoare la administrarea parcării de la Rodna. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că i-a cerut verbal şefului Poliţiei Locale să facă verificări şi să îi prezinte un raport în scris. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, edilul susţine că va lua măsuri cu şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu. Pliantele informează că în administrarea Primăriei Târgu Jiu parcarea de la Rodna presupune cheltuieli mari şi aduce pierderi de 20.000 de lei lunar. În administrare privată, lucrurile ar sta cu totul altfel. Parcarea de la Rodna este administrată de foarte mulţi ani de doi afacerişti care au concesionat terenul.

Contract reziliat

Contractul a fost reziliat de primar, deşi acesta expira în luna decembrie. Oamenii de afaceri nu vor să renunţe la afacerea respectivă. Cartierele oraşului au fost împânzite de afişe în care este denigrată primăria şi în care sunt arătate avantajele dacă parcarea ar continua cu administrator privat. Rămâne de văzut cine a împrăştiat pliantele în spaţii publice şi dacă va putea fi aplicată vreo sancţiune, în cazul în care nu a fost respectată legislaţia. Este de amintit că după ce primarul a reziliat contractul privind concesionarea parcării de la Complexul Rodna de lângă Piaţa Centrală, edilul Marcel Romanescu s-a trezit cu o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie Craiova. Primarul a şi fost audiat în dosar şi a declarat că totul are legătură cu situaţia parcării Rodna. În momentul de faţă, primarul trebuie să prezinte consiliului local variantele pentru continuarea administrării parcării, fie de către primărie, fie de către un administrator privat.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.