11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE A rănit un copil de cinci ani şi a fugit de la locul accidentului

UPDATE A rănit un copil de cinci ani şi a fugit de la locul accidentului

UPDATE: Şoferul vinovat s-a prezentat la secţia de poliţie. Acesta are 27 de ani, este din Podari, şi a declarat că s-a speriat şi acesta a fost motivul pentru care a părăsit locul accidentului.


Poliţiştii doljeni caută autorul unui accident produs joi dimineață, în comuna Podari, în urma căruia un copil de cinci ani a fost rănit ușor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, șoferul unui autoturism Opel Corsa care circula pe DN 56, în comuna Podari, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a lovit un VW Golf, condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 de ani, din localitate. În urma impactului, un copil de cinci ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar, a fost rănit ușor. Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, unde a primit îngrijiri medicale. Potrivit oamenilor legii, șoferul care a provocat accidentul și-a abandonat mașina și a plecat. „Șoferul a părăsit locul accidentului fără încuvințarea poliției. A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului“, au precizat polițiștii doljeni. Aceștia din urmă au explicat că, după primele verificări, a fost identificat un suspect, însă acesta se sustrage cercetărilor.
Potrivit legii, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, se pedepsește cu închisoarea de la doi la șapte ani. Vătămarea corporală din culpă se pedepsește cu închisoarea de la șase luni la trei ani sau cu amendă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS