Acasă Local Gorj Număr de urgenţă pentru probleme legate de salubrizare

Număr de urgenţă pentru probleme legate de salubrizare

-

Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj pune la dispoziție numărul de telefon 0253.216.132 sau adresa de e-mail [email protected], unde locuitorii județului Gorj pot sesiza toate problemele de salubrizare din județ, începând de la modul în care operatorii de salubrizare își desfășoară activitatea în localitatea lor, până la modul în care primăria se implică în rezolvarea problemelor de salubrizare. „Vom încerca să rezolvăm toate sesizările pe care le vom primi (prin deplasări în teren, discuții cu cei implicați: operatorii de salubrizare, reprezentanții unităților administrativ-teritoriale, cetățeni), iar acolo unde vom reuși sau nu ține de competența noastră vom anunța Garda de Mediu, Agenția Națională de Mediu sau alte instituții abilitate pentru rezolvarea celor sesizate. Doar împreună putem avea un județ curat!“, a declarat Luis Popa, directorul Serviciului Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.