3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă în zona Autogării din Slatina

Crimă în zona Autogării din Slatina

Un bărbat, de 44 de ani, și-a pierdut viața în urma loviturilor de cuțit primite de la un bărbat de 41 ani, din Urzica. Conflictul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 octombrie, agresorul, care în primă fază a fugit, fiind între timp arestat.

Un conflict spontan iscat în zona Autogării din Slatina, județul Olt, s-a transformat în omor, trei bărbați fiind protagoniștii scenelor de groază.
Un bărbat, de 41 ani, Ion Șerban, din comuna Urzica, județul Olt, aflat în tranzit prin Slatina, în drum spre Belgia, a avut un conflict spontan cu doi bărbați, după ce Șerban a încercat să o abordeze pe concubina unuia dintre ei. În sprijinul femeii a sărit Dragoș Stănescu, una dintre victime, bărbatul primind din partea lui Ion Șerban o lovitură de cuțit (un briceag, s-a stabilit la audieri) în zona spatelui. A intervenit și cel de-al doilea bărbat, Ion Pietroșel, de 44 de ani (concubinul femeii), acesta fiind lovit de trei ori cu cuțitul în zona inimii, de același Ion Șerban. Imediat după agresiune, Șerban s-a făcut nevăzut, Dragoș Stănescu încercând să-l oprească, însă fără succes. Rănit grav, Ion Pietroșel a decedat în scurtă vreme la Spitalul Județean de Urgență din Slatina.
Poliția l-a dat în urmărire generală pe Ion Șerban, făcând publice semnalmentele acestuia, însă suspectul s-a predat sâmbătă după-amiază, la Postul de Poliție Călători Craiova. Sâmbătă seară, suspectul a fost audiat și reținut, iar ieri, judecătorul Tribunalului Olt a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.
„În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Șerban Ion, din comuna Urzica, județul Olt, care, în noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii cu victima S.D.I. pe tema avansurilor făcute martorei M.V.G. (concubina victimei P.I.), a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură victimei S.D.I., moment în care intervine victima P.I., astfel că suspectul se îndreaptă spre acesta și îi aplică cu același cuțit un număr de trei lovituri, toate în zona pieptului (inimă). Imediat după săvârșirea faptei, suspectul Șerban Ion fuge de la fața locului, și cu toate că este urmărit de prima victimă, respectiv S.D.I, reuşeşte să scape.
Suspectul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră și au fost efectuate activități specifice de depistare și reținere a acestuia.
În cursul zilei de 13.10.218, ora 17.40, inculpatul Ş.I. s-a predat organelor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Craiova Călători“, a precizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care anchetează cazul.
Suspectul are antecedente penale, fiind în trecut cercetat pentru furt atât în țară, cât și în străinătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS