BMW-ul craioveanului a dispărut dintr-o parcare de pe strada Narciselor, cartierul 1 Mai, Foto Facebook

Un bărbat de 51 de ani a sesizat polițiștii doljeni despre faptul că, în perioada 25 – 29 septembrie, i-a fost furată mașina din parcarea blocului în care locuiește. Este vorba de un BMW X5, fabricat în anul 2012, care ar fi fost furat din cartierul craiovean 1 Mai. În cursul zilei de luni, fiul bărbatului a postat un mesaj pe pagina sa de facebook și a cerut ajutor pentru a găsi autoturismul furat. „Între data de 25.09 și 29.09 mi-a dispărut mașina din parcare, (BMW X5 E70, 2012, număr de înmatriculare DJ-03-CVD) din cartierul 1 Mai, peste drum de Sara. Ultima dată când am văzut-o a fost în seara de 25 septembrie. Dacă ați vazut-o sau aveți orice altă informație, vă rog să mă contactați“, a scris craioveanul pe facebook.
Întrebați despre această situație, reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj au precizat pentru Gazeta de Sud că, într-adevăr, la Serviciul de Investigații Criminale a fost depusă o plângere privind furtul unui autoturism BMW dintr-o parcare de pe strada Narciselor, cartierul 1 Mai. Oamenii legii mai spun că, în baza plângerii, fac cercetări pentru identificarea autorilor furtului. „A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt și se fac cercetări în vederea identificării autorilor și recuperării autoturismului“, au precizat polițiștii doljeni. Pe piața de autoturisme la mâna a doua, un BMW X5, fabricat în 2012, se vinde cu prețuri cuprinse între 16.000 și 30.000 de euro, în funcție de kilometrii parcurși și de dotări.

Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.