Acasă Local Sala de atletism a Stadionului Municipal a fost inaugurată

Sala de atletism a Stadionului Municipal a fost inaugurată

-

Inaugurarea sălii de atletism de la Stadionul Municipal „Zăvoi“ a avut loc ieri, în prezenţa oficialităţilor locale. De această investiţie a Primăriei Râmnicu Vâlcea vor beneficia sute de sportivi şi antrenori de la Clubul Sportiv „Chimia“, Clubul Sportiv Şcolar şi de la alte structuri sportive ce îşi desfăşoară activitatea aici în coordonarea Direcţiei Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea. Această facilitate sportivă ajunsese într-un stadiu de degradare ce făcea imposibilă utilizarea ei. Lucrările de reabilitare au vizat la interior aplicarea unui sistem de pardoseală poliuretanică turnată, crearea prin marcaj a șase culoare, montarea unui covor PVC termosudabil perimetral sălii de atletism, înlocuirea ochiurilor de geam sparte, înlocuirea reţelelor, instalaţiilor şi obiectelor sanitare la grupurile sanitare din incintă. La exterior, s-au făcut lucrări de reparaţii tencuieli cu apastop în zona de infiltraţii, zugrăveli la faţade sau înlocuirea uşii de la intrarea în clădire. Totodată s-au achiziţionat şi echipamente necesare activităţilor de atletism şi gimnastică. Potrivit unui comunicat al primăriei, în municipiul Râmnicu Vâlcea se vor mai construi încă două săli de sport şcolare: una la Liceul Sanitar „Antim Ivireanul“, finanţată de Compania Naţională de Investiţii, iar cea de-a doua la Şcoala Gimnazială nr. 4, finanţată din bugetul local.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.