12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljZboruri către Antalya de pe Aeroportul Internaţional Craiova

Zboruri către Antalya de pe Aeroportul Internaţional Craiova

Pasagerii Aeroportului Internaţional Craiova vor avea la dispoziţie, de la începutul verii anului 2018, zboruri către o destinaţie dorită, respectiv Antalya. Preşedintele Grupului Caly, din care fac parte Prestige Tours şi Calypso Tour, din Tucia, a sosit ieri la Aeroportul Internațional Craiova, pentru a perfecta acest parteneriat. „Este foarte important să ştiţi că încercăm să deschidem destinaţii noi pentru turiştii români. Am fost primii care am avut curajul să zburăm din Suceava şi am zburat cu avionul plin. Anul trecut am zburat din Arad şi la fel s-a întâmplat, aeronava a fost plină. Suntem siguri că la fel vor sta lucrurile şi în ceea ce priveşte Craiova“, a spus Mustafa Kadiroglu, preşedintele Grupului Caly.
„Ne face plăcere să cimentăm acest parteneriat şi, cu siguranţă, în funcţie de modul cum vom evolua în vară, se vor lega şi alte proiecte în viitor. Facem aceste lucruri cu plăcere deosebită pentru toţi oltenii noştri şi astăzi chiar putem să spunem că am dublat numărul de pasageri faţă de anul trecut şi, probabil, până la sfârşitul anului, vom ajunge la 450.000 de pasageri, ceea ce ne deschide perspectiva ca anul viitor să ne apropiem de ceea ce ne-am propus, aproximativ 500.000 de pasageri, iar apoi de un milion de pasageri“, a spus Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.
Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Internaţional Craiova, speră că, la un moment dat, vor exista şi zboruri regulate, nu numai charter, susţinute de Grupul Caly.
„Anul acesta a fost cel mai bun din istoria aeroportului. Până la finele lui, creşterea faţă de 2016 va fi de sută la sută în ceea ce priveşte traficul de pasageri şi sunt convins că acest trend crescător va continua şi în anii următori. Poate că, la un moment dat, vom avea şi zboruri regulate, nu numai charter, susţinute de Grupul Caly. Am convingerea că acesta este începutul unei lungi şi frumoase prietenii“, a spus Mircea Dumitru.
Zborul charter va fi operat începând cu 1 iunie până pe 14 septembrie, având o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri. Preţul pentru pachetele turistice către Antalya începe de la 297 de euro, cu toate serviciile şi taxele incluse, respectiv transport cu avionul, șapte nopţi de cazare şi masă, dar şi asigurare medicală. Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile de turism partenere din țară, cu precădere în judeţele Dolj, Olt, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi şi Caraş-Severin. În plus, vor fi asigurate transferuri oferite gratuit de către Prestige Tours Internaţional, din localităţile Balş, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin către Aeroportul din Craiova, pentru a veni în întâmpinarea turiştilor care vor să călătorească spre Antalya. Toți cei care își vor achiziționa pachete turistice în perioada decembrie 2017 – martie 2018 vor beneficia de preţuri extrem de avantajoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS