Acasă Local Gorj Costurile cu încălzirea Stadionului Municipal vor fi suportate de primărie

Costurile cu încălzirea Stadionului Municipal vor fi suportate de primărie

-

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că municipalitatea va asigura din bugetul local fondurile necesare pentru întreţinerea Stadionului Municipal în perioada de iarnă. Este vorba de furnizarea agentului termic, astfel încât baza sportivă să fie încălzită, iar lucrările să nu se deterioreze. Potrivit lui Aurel Popescu, primăria şi-a asumat obligaţia să asigure o temperatură ambientală corectă, pentru ca arena să nu aibă de suferit din cauza gerului. Lucrările sunt finalizate, după cum a precizat viceprimarul Popescu, însă baza nu este încă funcţională. „Arena este gata, din punctul de vedere al Companiei Naţionale de Investiţii. Este necesar să întreţinem spaţiile respective pentru a nu se deteriora. Este o concluzie la care am ajuns cu finanţatorul şi cu constructorul. E necesar să fie asigurat agentul termic pe perioada iernii“, a menţionat Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Suma vechiculată este uriaşă

La nivel local a fost vehiculată suma de 10.000 de lei pe zi în ceea ce priveşte costurile cu întreţinerea pe timp de iarnă a Stadionului Municipal. Viceprimarul Aurel Popescu a spus că sunt doar estimări şi chiar exagerări. Urmează ca reprezentanţii municipalităţii să facă un calcul al costurilor cu încălzirea spaţiilor de la stadion. „Este cu siguranţă o sumă exagerată. Este imposibil să se ajungă la asemenea costuri. Nu se va porni agentul termic la o temperatură atât de ridicată. Va fi neovie de o temperatură ambientală peste zero grade Celsius. 5-7-10 grade Celsius, pentru a nu se degrada lucrările şi finisajele executate la interior. Vor fi costuri suplimentare dacă nu facem acest lucru. Se va face un calcul privind costurile cu agentul termic şi suma va fi făcută publică, dar în nici un caz 10.000 de lei pe zi“, a spus Aurel Popescu, vicele din municipiul Târgu Jiu.

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.