3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAtac violent al unui tânăr asupra părinților

Atac violent al unui tânăr asupra părinților

Un tânăr de 29 ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Slatina, iar părinții acestuia, la Spitalul Județean din Craiova, după ce între cei trei a izbucnit, marți-dimineață, o ceartă, iar tânărul și-a agersat părinții cu un corp tăios.
Tânărul Mihai Truță s-ar fi certat cu părinții din cauza comportamentului acestuia față de o nepoțică, părinții reproșându-i că este agresiv, moment în care bărbatul i-a atacat pe aceștia. Ulterior și-a înfipt o furculiță în ochi, ajungând la spital. Comportamentul său a fost pus pe seama consumului de substanțe interzise.
Cei doi părinți, femeia în vârstă de 54 de ani și bărbatul în vârstă de 59 de ani, au fost transportați cu ambulațele Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt la Spitalul din Craiova, suferind multiple plăgi în zona oro-maxilo-facială. „Pacienții erau conștienți“, a precizat purtătorul de cuvânt al SJA Olt, medicul Alina Duminică.
Tânărul, de 29 ani, transportat, la rândul său, la SJU Slatina, însoțit de polițiști, a suferit o intervenție chirurgicală, însă plaga pe care și-a provocat-o nu a fost atât de gravă încât să-i pună în pericol ochiul.
„A venit adus de Poliție, în cursul dimineții. S-a intrat de urgență în sala de operație, nu a fost o plagă gravă, e o leziune conjunctivală, care nu interesează sclera sau corneea. Rămâne să fie evaluat acum de medicul psihiatru. Acum este sedat“, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Slatina, directorul-medical Cătălin Pătru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS