27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal32 de tineri din 14 ţări participă la proiectul „Ethnicity and Integration in Multicultural Europe” Etnic - Drăgăşani

32 de tineri din 14 ţări participă la proiectul „Ethnicity and Integration in Multicultural Europe” Etnic – Drăgăşani

„Ethnicity and Integration in Multicultural Europe” (ETNIC) este un proiect de mobilitate lucrători de tineret, implementat de către organizația Pro Dezvoltare DACIA (APDD) Drăgășani, finanțat de către Uniunea Europeană prin programul Erasmus+, care se desfășoară pe o durată de 5 luni în perioada 1 septembrie 2017 – 31 ianuarie 2018.

Proiectul prevede o mobilitate de 6 zile (27 noiembrie 2017 – 2 decembrie 2017) în Municipiul Sibiu – Capitală Culturală Europeană 2007, România. Mobilitatea se va desfășura sub forma unui seminar „Ethnicity and Integration in Multicultural Europe” la care vor participa 32 lucrători de tineret, reprezentanți a 16 organizații din 14 țări: Franța, Italia, Grecia, Spania, Bulgaria, Polonia, Letonia, Cipru, Turcia, Azerbaijan, Georgia, Slovacia, Croația și România.
Scopul proiectului constă în dobândirea de către participanți a unui set de cunoștințe și metode în direcția eficientizării procesului de incluziune, de favorizare a toleranței etnice și culturale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS