10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn polițist mehedințean a dispărut de acasă

Un polițist mehedințean a dispărut de acasă

Polițiștii mehedințeni spun că agentul Dumitru Giuhat a plecat de acasă în cursul zilei de luni și nu s-a mai întors

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Mehedinți cere ajutor pentru găsirea unui agent de poliție, care a dispărut de pe 20 noiembrie. Este vorba de agentul principal de poliție Dumitru Giuhat, de 48 de ani, care lucrează în cadrul IPJ Mehedinți încă din anul 1995. Potrivit unor surse judiciare, atunci când a plecat de acasă, polițistul era în concediu și nu avea arma asupra sa. Bărbatul trecuse cu bine ultima verificare psihologică și nu este cunoscut cu afecțiuni medicale.
„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi solicită sprijin în vederea depistării unei persoane de sex masculin care, pe 20 noiembrie, a plecat de la domiciliu fără a mai reveni până în prezent. Persoana dispărută se numeşte Giuhat Dumitru, este în vârstă de 48 de ani, și are următoarele semnalmente: înălțime 1,80 m, constituție atletică, față prelungă, ten deschis, păr blond cu fir drept scurt pieptănat pe partea stângă, ochi albaștri“, au precizat polițiștii mehedințeni.
La data dispariției, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă din fâș de culoare gri, cu fermoar, care avea în zona pieptului două dungi de culoare maro, purta pantaloni de trening de culoare albastru cu înscrisul „Adidas“ în dreptul buzunarului, iar în picioare purta pantof tip sport de culoare albastru cu trei dungi laterale de culoare albă.
Oamenii legii au mai precizat că persoanele care l-au văzut pe agentul Giuhat sau pot oferi detalii despre locul în care se află acesta sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai importantă unitate de poliție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS