21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjUn tânăr de 20 de ani din Motru vrea să îşi recapete vederea

Un tânăr de 20 de ani din Motru vrea să îşi recapete vederea

Un tânăr, de 20 de ani, din Motru are nevoie de ajutorul semenilor să îşi recapete vederea. Este vorba de Daniel Naicu, student. Tatăl tânărului a făcut apel inclusiv la parlamentarii de Gorj pentru a strânge banii necesari tratamentului. Deputata de Gorj Elvira Șarapatin a iniţiat o campanie în acest sens şi face apel la toţi oamenii de bună credinţă să se implice în ajutorarea tânărului student din Motru, care mai are nevoie de doar 3.300 de euro pentru a-și achiziționa un medicament, singurul care îi poate îmbunătăți vederea, afectată brusc de o boală gravă. Studentul nu mai vede decât la distanța de un metru, și asta din luna iunie a acestui an, iar familia acestuia s-a adresat parlamentarului de Gorj în speranţa că va putea procura medicamentul, aflat pe lista compensatelor, dar nefurnizat pacientului din lipsa semnării unui protocol.

Este student la Universitatea din Timişoara

Daniel Naicu, student la Universitatea din Timișoara, nu își mai susține examenele în scris, la facultate, întrucât vederea nu-l mai ajută. „Cazul lui Daniel Naicu poate să fie cel al copilului nostru, al fratelui nostru ori al celui mai bun prieten. Pe această cale, invit colegii parlamentari de Gorj, membrii organizațiilor și structurilor sindicale și orice om de bine din acest județ să ajute la recuperarea acestui tânăr care are tot viitorul în față“, a declarat Elvira Șarapatin, deputat de Gorj.
Donațiile în lei se pot face în contul RO10BRDE200SV48382142000, deschis la BRD, pe numele Constantin Naicu, acesta fiind tatăl studentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS