3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Programul Colours Cinema pentru perioada 20 - 26 octombrie

Craiova: Programul Colours Cinema pentru perioada 20 – 26 octombrie

Programul Colours Cinema din Craiova pentru perioada 20 – 26 octombrie:

Thor: Ragnarok 3D Avanpremiera
Regia: Taika Waititi
Cu: Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Mark Ruffalo
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durată: 130 min
Rating: AP12    IMDB: 7.6
Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distruga umanitatea. Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasa lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.
Joi 21:00

Mother! / mama!
Regia: Darren Aronofsky
Cu: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer
Gen film: Dramă, Horror, Mister
Durată: 121 min
Rating: N15    IMDB: 7.1
Relația unui cuplu e pusă la grea încercare când în casă le sosesc oaspeți neinvitați, care le vor da peste cap existența liniștită. Un thriller psihologic tulburător despre iubire, devotament și sacrificiu, scris și regizat de Darren Aronofsky (Black Swan, Requiem for a Dream), în care îi putem vedea pe Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris și Michelle Pfeiffer.
Vineri pana Miercuri 21:00; Joi 20:40

The Swan Princess: Royally Undercover / Prințesa Lebădă: Sub acoperire regală
Regia: Richard Rich
Gen film: Animaţie
Durată: 79 min
Rating: AG    IMDB: 4.8
După ce în Regat sosesc niște vizitatori misterioși, prințesa Alise, Lucas și cu prietenii lor pornesc sub acoperire într-o misiune de spionaj ultrasecretă, pentru a vedea cine e de încredere, și cine nu. Vor avea nevoie de abilitățile lor de detectivi super pricepuți, dar și de gadget-uri cool pentru a dezlega misterul regal, și pentru a salva Regatul.
Dublat
Vineri pana Miercuri 13:00; 14:40
Joi 12:40; 14:20

Geostorm 3D / Geostorm: Pericol Global
Regia: Dean Devlin
Cu: Jeremy Ray Taylor, Gerard Butler, Abbie Cornish, Talitha Bateman, Ed Harris
Gen film: Acţiune, SF
Durată: 109 min
Rating: AP12    IMDB: –
În timp ce un om merge în spațiu ca să împiedice ca sateliții ce controlează clima să creeze o furtună de proporții uriașe, fratele său descoperă un complot de asasinare a președintelui.
Vineri pana Miercuri 16:00; 21:20
Joi 18:50

The Snowman / Omul de zăpadă
Regia: Tomas Alfredson
Cu: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson
Gen film: Crimă, Dramă, Horror, Mister, Thriller
Durată: 125 min
Rating: N15    IMDB: 7.6
Un detectiv-șef al unei unități de elită (Fassbender) investighează dispariția unei victime în prima zi de ninsoare din iarnă, și are toate motivele să se teamă că un ucigaș în serie care le scăpase printre degete până acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipă (Ferguson), polițistul trebuie să facă legătura între cazuri vechi de câteva decenii și cazul de acum, sperând că va putea să ajungă cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent până la următoarea ninsoare.
Vineri pana Miercuri 18:30
Joi 18:10

Blade Runner 2049 3D / Vânătorul de recompense 2049
Regia: Denis Villeneuve
Cu: Ryan Gosling, Dave Bautista, Robin Wright, Ana de Armas, Harrison Ford
Gen film: SF, Thriller
Durată: 163 min
Rating: N15    IMDB: 8.6
La 35 de ani distanță după evenimentele din primul film, un nou vânător de replici umane – ofițerul LAPD (Los Angeles Police Department) „K” (Ryan Gosling) descoperă un secret de mult timp îngropat ce are potențialul de a scufunda în haos ce a mai rămas din societate. Descoperirea îl face pe K să demareze o anchetă cu scop final de a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), fost vânător de replici umane, care a fost dat dispărut de trei decenii.
Vineri pana Miercuri 18:10
Joi 15:40

Happy Family 3D / Familia Monstrulescu
Regia: Holger Tappe
Cu: Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost
Gen film: Animaţie, Comedie, Familie, Horror
Durată: 96 min
Rating: AG    IMDB: 5.3
O familie fericită, dar numai la prima vedere. De fapt, mama se luptă cu librăria pe care o deține, și care e în faliment, tatăl, cu șeful tiranic, fiica, o adolescentă aflată la prima iubire, nu e nici ea scutită de neplăceri, iar fiul are de îndurat zile grele la școală din cauza colegilor care îl agresează. Ca și cum nu le era de ajuns, cei patru merg la un bal mascat unde Baba Yaga îi blestemă, așa că familia „fericită” se transformă în familia Monstrulescu. Urmează o cursă de-a latul și de-a lungul lumii, întâlniri cu monștri adevărați, și aventuri monstruos de amuzante, la finalul căreia cei patru vor vedea dacă decid să se întoarcă la viața dinainte, sau au curajul să o ia de la început.
Dublat
Vineri pana Miercuri 14:00
Joi 13:40

Flatliners / Linia mortii
Regia: Niels Arden Oplev
Cu: Ellen Page, Diego Luna, Nina Dobrev, James Norton, Kiefer Sutherland
Gen film: Drama, Horror, SF, Thriller
Durată: 109 min
Rating: N15    IMDB: 4.9
Într-o încercare temerară de a afla ce ne așteaptă pe toți după moarte, câțiva prieteni, colegi la Medicină, concep un plan prin intermediul căruia, unul câte unul, să-și provoace oprirea temporară a oricărei activități cerebrale, pentru a „simți” moartea înainte de a fi readuși la viață. Unii dintre ei sunt „uciși” și apoi înviați cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes.Dar, deși pare că au câștigat mai mult decât își propuseseră inițial, trecutul pur și simplu da buzna peste ei, bântuindu-i.
Vineri pana Miercuri 16:20; Joi 16:00

The LEGO Ninjago Movie 3D
Regia: Charlie Bean, Bob Logan, Paul Fisher
Cu: Olivia Munn, Justin Theroux, Kumail Nanjiani, Dave Franco, Jackie Chan, Michael Peña
Gen film: Acţiune, Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 102 min
Rating: AG    IMDB: 6.2
O țară îndepărtată este amenințată de întuneric. În acest loc numit Ninjago, forțele răului și ale binelui se vor confrunta într-o aventură epică și distractivă. Dispuși să își riște viața pentru a apăra orașul Ninjago cu onoare, o echipă de șase tineri nedisciplinați va trebui să demonstreze că nu sunt doar niște adolescenți obișnuiți de liceu, ci niște războinici secreți înzestrați cu abilități deosebite.
Dublat
Vineri pana Miercuri 12:00

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS