17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Bărbat reținut pentru că a condus beat și cu permisul anulat un autoturism neînmatriculat

Vâlcea: Bărbat reținut pentru că a condus beat și cu permisul anulat un autoturism neînmatriculat

Polițiștii rutieri din Horezu au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 31 ani, care a condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice, având dreptul de conducere anulat și aflându-se sub influența alcoolului, a anunțat astăzi Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vâlcea.

Din cercetări rezultă faptul că, sâmbătă,  G.L.C., de 31 de ani, din comuna Tomșani, ar fi condus un autoturism neînmatriculat pe drumurile publice din localitate, pe care avea montate plăcuțe de înmariculare cu numere atribuite unui alt autoturism. De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul avea o alcoolemie de 0,50 mg per litru alcool pur în aerul expirat și dreptul de conducerea autovehicule pe drumurile publice anulat, se mai arată în comunicatul IPJ Vâlcea.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii rutieri au dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, din cadrul lPJ Vâlcea. În cauză, cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice, fără permis de conducere și sub influența alcoolului, fapte prevăzute de Codul Penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS