11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiovean decedat în urma unui incendiu

Craiovean decedat în urma unui incendiu

Un bărbat de 60 de ani a murit în urma incendiului care a cuprins o casă de pe strada Stânjenilor din Craiova
Un bărbat de 60 de ani a murit în urma incendiului care a cuprins o casă de pe strada Stânjenilor din Craiova

Un craiovean de 60 de ani și-a pierdut viața vineri, în urma unui incendiu care a cuprins locuința acestuia de pe strada Stânjenilor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, vineri dimineață, la ora 7.30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Stânjenilor din municipiul Craiova.
După stingerea flăcărilor, proprietarul casei a fost găsit mort de către pompieri. „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la locuința învecinată. În urma incendiului, au ars mobilier și materiale textile dintr-o încăpere, precum și acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Pe timpul intervenției, în camera incendiată a fost descoperită o victimă de aproximativ 60 de ani, fără semne vitale, cu arsuri de gradul IV pe toată suprafața corporală“, au precizat pompierii doljeni.
După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit că acesta a fost declanşat de jarul căzut din soba amplasată în camera în care dormea bărbatul de 60 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS