16.3 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Craiovean decedat în urma unui incendiu

Craiovean decedat în urma unui incendiu

-

Un bărbat de 60 de ani a murit în urma incendiului care a cuprins o casă de pe strada Stânjenilor din Craiova
Un bărbat de 60 de ani a murit în urma incendiului care a cuprins o casă de pe strada Stânjenilor din Craiova

Un craiovean de 60 de ani și-a pierdut viața vineri, în urma unui incendiu care a cuprins locuința acestuia de pe strada Stânjenilor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dolj, vineri dimineață, la ora 7.30, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Stânjenilor din municipiul Craiova.
După stingerea flăcărilor, proprietarul casei a fost găsit mort de către pompieri. „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit, existând posibilitatea de propagare la locuința învecinată. În urma incendiului, au ars mobilier și materiale textile dintr-o încăpere, precum și acoperișul casei confecționat din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de aproximativ 10 mp. Pe timpul intervenției, în camera incendiată a fost descoperită o victimă de aproximativ 60 de ani, fără semne vitale, cu arsuri de gradul IV pe toată suprafața corporală“, au precizat pompierii doljeni.
După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit că acesta a fost declanşat de jarul căzut din soba amplasată în camera în care dormea bărbatul de 60 de ani.

Aldezir MARIN
Aldezir MARIN
A absolvit Facultatea de Filosofie-Sociologie din cadrul Universitatii din Craiova in anul 2003, iar un an mai tarziu Masteratul in Sociologia Comunicarii si Jurnalism. Din 2004 lucreaza in presa, iar in 2005 s-a alaturat colectivului Gazeta de Sud. Din toamna aceluiasi an, misiunea colegului nostru este de a informa cititorii Gazeta de Sud despre cele mai recente si de interes evenimente petrecute in Craiova, Oltenia, dar si la nivel national.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.