Acasă Local Dolj UPDATE - Craiova: Accident spectaculos pe Calea București

UPDATE – Craiova: Accident spectaculos pe Calea București

-


UPDATE 01:12 Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, alte două persoane, aflate într-o mașină parcată pe partea dreaptă, au fost rănite în accident. Polițiștii de la Rutieră fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

00:38 Un accident de circulație s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.00, pe strada Calea București din Craiova. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului pe porțiunea de drum dintre Rotonda și Institut, a lovit câteva mașini parcate regulamentar pe partea dreaptă, iar apoi a ajuns pe scuarul ce desparte cele două sensuri de mers. Șoferul a fost rănit și a fost scos pe brațe din mașină de câteva persoane, apoi a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit martorilor, mașina circula cu viteză foarte mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Telefonul la care pot suna românii pentru a primi informații despre coronavirusul

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE destinată cetățenilor care doresc informații legate...