Acasă Local Dolj Dolj: Trei oameni au fost răniţi după ce o butelie a explodat...

Dolj: Trei oameni au fost răniţi după ce o butelie a explodat într-o locuinţă din Bechet

-

Trei persoane din Bechet (Dolj) au fost transportate astăzi la Spitalul de Urgenţă Craiova, fiind rănite în urma unei explozii.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, explozia a avut loc într-o locuinţă din Bechet, iar in urma intervenţiei Gărzii din Bechet s-a stabilit că proprietarul a lăsat o butelie lângă sobă. Din cauza căldurii, butelia a scăpat gaze, iar ulterior s-a produs o explozie în urma căreia trei persoane au fost rănite.
Pompierii doljeni au mai precizat că victimele au fost preluate de trei ambulanţe SMURD și au fost transportate la SJU Craiova pentru acordarea primelor ingrijiri medicale.
La rândul lor, poliţiştii doljeni au precizat că se fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs explozia în care au fost rănite cele trei persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

Un bărbat din Bistrița-Năsăud și-a atacat fiul cu o secure

Un bărbat de 47 de ani din Bistrița-Năsăud și-a agresat fiul cu o secure. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Tânărul a ajuns la spital, iar tatăl riscă să ajungă după gratii pentru următoarele 30 de zile. În plus, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu.

Care sunt beneficiile chefirului în combaterea colesterolului

Conform unui studiu medical realizat în 2017, s-a observat o scădere „semnificativă” a nivelului colesterolului, în cazul unui grup-țintă de persoane care consumau câte patru porții de chefir pe zi, comparativ cu alt grup-țintă, de consumatori de lapte simplu, în aceeași cantitate. Persoanele care consumă regulat chefir au un nivel scăzut al colesterolului.