20.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljGala Teatrului Naţional Craiova 2016

Gala Teatrului Naţional Craiova 2016

Teatrul Național “Marin Sorescu” din Craiova organizează la final de 2016 o gală specială. După un an plin de momente pasionale, inedite și de o înaltă ținută artistică, precum Festivalul Internațional Shakespeare sau Premiile Europa pentru Teatru, după un an în care ne-am reinventat și am redeschis porțile spre comorile din teatru, ne-am gândit că singura modalitate prin care vă putem răsplăti pe dumneavoastră, publicul nostru fidel, este să facem ceea ce știm noi mai bine: să jucăm cu pasiune și să vă dăruim momente speciale.
Pasiunea o veți trăi alături de actorii Claudiu Bleonț, Iulia Colan, Tamara Popescu, Alexandru Calangiu și mulți alți îndrăgiți actori ai Naționalului craiovean, reuniți pe scenă în seara de sâmbătă, 17 decembrie 2016, pentru a vă oferi spectacolul “O lună la țară” de I. S. Turgheniev, în regia lui Cristian Juncu.

Conceput ca un eveniment deosebit, Gala TNC 2016 își propune să reunească și să răsplătească publicul fidel, artiștii, partenerii TNC, dar și jurnaliștii care au pus umărul la promovarea proiectelor instituției noastre.

În cadrul evenimentului, veți putea admira lucrări de artă contemporană sau veți putea licita obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Naționalului Craiovean.

O altă noutate pe care o vom bifa împreună în cadrul Galei va fi acordarea de premii: artiștilor, jurnaliștilor și partenerilor de suflet ai TNC, tuturor celor care au fost alături de instituție în ultimul an, aducând astfel o contribuție semnificativă la promovarea culturii în Cetatea Băniei. Și pentru că ne-am propus să ținem cont de preferințele dumneavoastră, vom face botezul și primului premiu din partea publicului.

Programul Galei TNC 2016:
18.30 – Primire oaspeți, expoziție, cafe-concert susținut de Bogdan Uță
19.30 – Spectacol – Premiera oficială ”O lună la țară”
21.45 – Premiere Prietenii TNC (presă, parteneri/colaboratori, Cel mai
bun spectacol, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță și Premiul special dedicat actorului Ilie Gheorghe)
22.00 – Licitație și cocktail
Prețul unui bilet pentru Gala TNC 2016: 75 lei/ persoană.
Pentru grupuri între 10 – 49 persoane, prețul unui bilet este de: 60 lei/ persoană.
Pentru grupuri de peste 50 de persoane, prețul unui bilet este de: 50 lei/ persoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS