10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Jandarmii au participat la campania'Sânge pentru viață'

Olt: Jandarmii au participat la campania’Sânge pentru viață’


Jandarmii olteni au răspuns la solicitarea Centrului de Transfuzie Sanguină Olt și s-au prezentat, astăzi, pentru a dona sânge, în sprijinul persoanelor a căror sănătate depinde de acest gest.

„Dorim ca prin implicarea noastră în campania ‘Sânge pentru viață’ să determinăm cât mai mulți cetățeni să ia atitudine și să conștientizeze că prin donare de sânge pot salva viața mai multor oameni. An de an cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt se implică activ și participă la acțiuni de donare de sânge, cunoscând faptul că dăruind o picătură din sângele său, dau o șansă vieții aproapelui. Trebuie să înțelegem că sângele înseamnă viață. Și de ce nu, trebuie să ne gândim că și noi am putea avea nevoie la un moment dat de acea picătură de sânge pentru ca viața să ne fie salvată”, se arată într-un comunicat al IJJ Olt.

Această activitate se înscrie în cadrul unei campanii umanitare inițiată încă din anii trecuți la nivelul Jandarmeriei Române, prin unitățile teritoriale, scopul fiind contribuția indirectă a jandarmilor la salvarea vieților unor persoane aflate în suferință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS