24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni cercetați pentru furt

Craioveni cercetați pentru furt

Polițiști din cadrul Biroului de investigații Criminale Craiova aflați în executarea unei acțiuni pe linia prevenirii furturilor din buzunare au prins doi tineri la scurt timp de la comiterea unui furt.
Mai exact, polițiștii craioveni i-au prins și identificat pe P. Ronaldo, de 18 ani și D. Alexandru, de 19 ani, ambii din Craiova, imediat după ce au reușit să sustragă un telefon mobil din geaca unei craiovence aflat la cumpărături în incinta unui hypermarketului.

Telefonul mobil a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, în cauză polițștii întocmind dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Recomandări pentru prevenirea furtului din buzunare şi genţi:

– Nu purtaţi portofelul în buzunarul din spate al pantalonilor.
– Nu purtaţi portofelul în plase! Uneori hoţii profită de neatenție și aglomeratție, și astfel veţi ajunge acasă fără bani și acte.
– Nu purtați bani sau valori în buzunarele laterale ale hainelor, acestea fiind locurile cele mai vulnerabile și cel mai des vizate de hoți.
– În cazul în care va aflaţi într-o zonă aglomerată, ţineți geanta lipită de corp în partea din faţă, cu sistemul de închidere orientat spre dumneavoastră și protejați-o cu una din mâini.
– Dacă atunci cand vă aflați într-un mijloc de transport în comun, vă simțiți înconjurați si înghesuiți de diverși indivizi, schimbați-vă imediat locul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS